Krushevoban kétféle szálláslehetőség közül lehet választani:

  1. Hotel Montana
    wpa0c91cd8_05_06http://www.montanapalace.com/

    A hotel egyben a verseny főhadiszállása (Headquarters – HQ), itt történik a regisztráció és innen indul a felszállítás, illetve a visszaszállítás is ide érkezik. Közel van a városhoz és a starthelyhez is. A hotel némileg drágább mint az apartmanok, és tavaly még nem volt ingyenes a korlátlan wifi, ezért mi apartmanba költöztünk.
  2. Apartmanokvila_pavia_krusevo
    Számos egyedi apartman van a városban, melyek többnyire wifi-vel is felszereltek. Igen könnyű találni még véletlenszerűen is, tavaly mi az utcán leszólítottunk egy hölgyet, aki rögtön tudott szállást. Az apartmanok 10-15€ között vannak /fő/éj. Mi több ilyenben is megszálltunk már és teljesen megfelelt az igényeinknek (volt ahol még szabadtéri sütő is volt). A jobb oldalon lévő képen egy olyan apartman látható ahol már voltunk :).

 

 

Amennyiben segítséget szeretnél kérni a szállással kapcsolatban, kérlek jelezd itt: [email protected], +36 30 3838453 (vagy facebookon: facebook.com/monostori). Kapcsolatban vagyunk a helyiekkel, akik segíteni fognak szállást foglalni a magyaroknak.